24 Haziran 2006
kanyon denen acayip alışveriş merkezini de hayırlısıyla gördük. içeri girdikten 10 saniye sonra ağzımız açık, gözler büyümüş aval aval bakıyorduk. havuzundan, tuvaletine, ışığından çöp kutusuna çok güzel, pırıl pırıl olmuş. direk kanyon'a çıkan, potansiyel sanat galerisi görünümünde bir metro çıkışı yapmış olmalarıysa en güzel yanı. "under constuction"la başlayan sanat ve sanatçının dostu tutumunu ileri de oraya da taşırlar inşallah.

dükkanlara gelecek olursak: apple store'da adidas topu bile gördüm. d&r her zamanki sıkıcılığında ve dağınıklığında. remzi kitapevi o kadar göz alıyor ki, her kattan bakma isteği duyuyorsunuz. mcdonald's sanki son anda yer tutmuşçasına arada derede bir yere sıkışmış, logosunu bile asamamış. cuppa çok şirin bir yer kapmış, bir dahaki sefere oraya da gitmeli. karınca isimli bir dükkan var ki içindeki herşeye sahip olmak istiyorum. hamile-bebek-çocuk temalı bir sokak yapmışlar, en eğlenceli yer orası resmen. wagamama'yı köşeye koymuşlar, önünden geçip insanlara malak malak bakamıyorsun. sinema açıldığında eminim çok eğleneceğiz. bir de her katta dışarıya çıkma kapısı mevcuttu, aptal oldum.

büyük konsere de 20 saat kalmış olduğunu ellerim titreyerek belirtmek istedim.

3 comments:

Unknown dedi ki...

darısı benim başıma. yağmur yağmadığı bir gün aklıma gelecek kanyona gitmek =)

yok dedi ki...

dnr a ne bok atıyon. beğendik be a büyük güzel.
ben ertesi gün de gittim sölemesi ayıp

numnum da kola içebildim zira çok toktum.

Adsız dedi ki...

Kanyon gerçekten çok güzel. Fakaaaaat!

Fakat, o havuzları hiç sevmedim! Bir de çocuklar için yapılan aktivite ve animasyonları. Acayip bir gürültü yaratıyor bu havuzlar, çocuklar için yapılan aktivitelerde de nedense en gürültülüleri seçilmiş.

Artı-Troy Apple Center'da macminilerimi 230euro olarak görünce açıkçası hafiften üzüldüm. Apple Hi-Fi'e kendi iPodumu bağlayıp denemediğim için de salak olduğumu düşünmeye başladım.

Karınca Design'ı çok fazla gezemedim çünkü çok kalabalıktı. http://www.karincadesign.com/


Cevahir gibi dandik bir yer olmamış, buna çok sevindim. Mimarisi çok güzel olmuş. Fast-food için McDonalds iyi bir tercih bence. Burger King tabelasını asmış fakat onun koltukları pek tercih edilecek gibi değildi, çünkü koltuk değildi, plastik sandalyeydi.

Yorum Gönder