19 Ekim 2005
saatlerce bıkmadan usanmadan dizi seyrettiğim(iz) için kınama mektubu aldığım(ız) insanlar var. ne buluyormuşum aptal dizilerde, aman şöyle güzel bir film seyretsek olmuyor muymuş, gençlik hezeyanlarından ne zaman kopacaksın, gerçek hayata dön artık.. dırdırdır.

buna karşılık aynı diziyi 3.ye seyreden, bir oturuşta 24 27 bölüm izleyebilen, diziyi bitirebilmek uğruna uykusundan feda eden, haftalık dizi izleme programını txt dosyası olarak oluşturan arkadaşlarım da mevcut, ki ben bunları daha çok seviyorum. dırdır eden insanların asla anlayamayacağı 20/45 dakikalık periyodlarda süren yaşamlar, değişen yerleşim mekanları, karakterler, -genellikle- süper müzikler, bir olayın giriş-gelişme-sonuç kısımlarını bir arada görebilme güzelliği. hem de sizin hiç bir zahmete girmeniz, insanlarla konuşmanız, sosyalleşmeniz, yanlış anlaşılmanız (hatta hiç anlaşılamamanız), dere tepe düz gitmeniz gerekmiyor bütün bunlara sahip olabilmek için tek sosyalleşme ortamı arkadaşlar arası dizi takasları veya p2p programlarında downloada izin vermeleri için insanlara yalvardığınız zamanlar oluyor, bence daha iyisi de olamazdı.

hazır havalar da soğumuşken, daha iyisini bulamazsınız. hbo, abc, fox, nbc ve adını unuttuğum diğer tüm saygıdeğer kanallar için üç kere "sağol sağol sağol!"

0 comments:

Yorum Gönder