12 Nisan 2007
bugün otobüste bir şey farkettim. artık otobüste müziği, sadece helikopter metal dinleyip uyuyor numarası yapan bunalım gençler ve dandik telefon kulaklıklarıyla ıpçık dıpçık sesleri salan şıkır şıkır kızlar dinlemiyor. amcasından liselisine, teyzesinden iş hayatına yeni atılmış gençlere herkesin kulağında bir kulaklık, ellerde parmak boy mp3 çalar. hele bir amca gördüm ki, gümüş rengi boyundan geçen kulaklıklardan takıyordu, saygıyla eğiliyorum önünde.

ben de fırlatsan insan yaralayabilecek boyutlardaki diskmenim ve artiz kulaklıklarımla kendimi bir şey sanıyordum, peeh.
10 Nisan 2007
radarlive açıklanması şerefine bugün 2. post;

red hot chili peppers ve infected mushroom exclusive videolarıyla saati 17.00 ettik, mtv'nin laubali vj'i sahnedekileri sundu. stüdyo 90ların başından kalmış gibi, sarılı yeşilli kırmızılı garip bir ışıklandırma. mtv koordinatörü, mabbas ve fuchs açıklamalarda bulundu.

ferstival bu sene 4 gün sürecekmiş, solar beach'de kamplı. 29 haziran cuma'dan 2 temmuz pazartesiye. 3 sahne olacakmış. ana sahne, 2. sahne ve dj sahnesi. dj sahnesi beni pek ilgilendirmese de 50'ye yakın dinamo dj'i, diğer iki sahnedeyse yine 50ye yakın yerli ve yabancı grup olacakmış. 14 tanesi türkmüş.

ilk açıklanan türk grup babazula.
türk gruplar;
rashid, replikas, grangulez, babazula, tatufly, supercharger, selin damar (?), sakin, neon, fungu, clique, tnk, popcorn, fuat, gevende.

türk grupları şahsen beğenmiş durumdayım. çoğu festivalde ve konserde türk grubu işkencesi çekmiş biri olarak ferahladım.

duman'ın asker dönüşü ilk konseri burada olacak sanırım, vj ağzından bir şey kaçırdı, fuchs tarafından susturuldu.

yabancılar o kadar hızlı geçti ki yetişemedim;
jamie lidell, the horrors, joan as a policewoman, peter björn & john, cocorosie, ellen allien & apparat (dj set), CSS, the rakes, nouvelle vague, juliette & the licks, beirut, easy star all stars, piano magic, the rapture, james, marilyn manson.

duman konseri de ilk günün açılış konseriymiş.

kaçırdıklarım: scsi 9, radioslave, booka shade, plan b, norman jay, yoruba soul orchestra.

basın mensupları lise öğrencisi gerginliği yaşayıp soru soramadıkları için yayın erken bitti. bunu da ilk defa görüyorum.

bilet fiyatları da şöyle;
tek gün (duman) : 26,75 ytl
3 gün (30-1-2) : 116,5 ytl
4 gün kombine + kamp : 140 ytl
23 nisan şenliklerinden önce, heroes karakterleri incelemesi. eğlenceli olmuş.

bir de climb konseri varmış, yorumlarda kalmasın herkes görsün. 26 nisan perşembe, 21.30, studio live. basçıları kerem tüzün olmuş, onun dışında kadro bıraktığımız gibi, nerede bıraktığımı hayal meyal hatırlasam da.