24 Kasım 2006
yaşasın, yeni bilgisayardan ilk yazıyla karşınızdayım!

son 2 gündür elimde yıldız tornavida, daracık kasaların içinde kablo söküp takmayla geçirdikten sonra yayla gibi monitör ve hızlı (aman allahım!) bilgisayarı kullanmak mutluluk verici oldu. bir süre evden hiç çıkmadan bilgisayar başında çıldırmak istiyorum. meğerse winamp açıkken gmail'dan mail okunabiliyor, aynı zamanda youtube'da video seyredilebiliyor ve bilimum im aracıyla insanlara laf yetiştirilebiliniyormuş. (çekostavakyalılaştıramadıklarımız.)

senelerdir harddisk darlığından cdlerde bekleyen çok kıymetli müziklerim de kendilerine bir yer buldular. en çok ona seviniyorum herhalde. cd tak, çıkar, bunda ne varmış, aa bunu unutmuşum, aa bu bende varmış zaten bi daha yazmışım dertleri artık çok uzaklardaaa, ah çok uzaklarda.

kasanın ön panelini sökemediğim için garip maillar attığım tomshardware üyeleri, vatan bilgisayar'da delirttiğim teknik servis abisi ve daha ethernet kartını yüklemeden "internetim bağlanmıyo ya ühühü" diye beynini ağrıttığım abi dışında hasarsız atlattık bu operasyonu da. ha bi de sabahlara kadar benimle ön paneli sökme konusunda uğraşan berge var, koççum benim. her yazıyı albüm kartonetine çevirme başarım da gözlerden kaçmasın.

aaaaa, cd yazmak 3 dakika sürüyormuş ya hahahayahe!

4 comments:

Unknown dedi ki...

ay çok güldüm bir an ya taşdevrinden günümüze bir günde geçiş yaşamış bir hal olmuş valla.
sizden sıkı performanslar bekliyoruz efendim. aynı anda müzik de dinlersiniz, video da seyredersiniz laf da atarsınız ooh.
hayırlısı olsun =)
adı ne bu arada?

Adsız dedi ki...

Bende böyle bir günü yaşamayı özlemle bekliyorum :))) O gün ağzım kulaklarıma varır herhalde.

Adsız dedi ki...

"Ben de" derken "de" yi ayrı yazacaktım, sinir oldum kendi kendime! :D

spineless dedi ki...

performansım süper. gece 3te yatıyor sabah 9da kalkıp başına oturuyorum. rüyalarıma giriyor yeminle. isim koymadım ama ya, koymak mı lazım hmm. harddisklerime "torna" ve "vida" adı verdim o sayılır mı?

ağzım nereye vardığını bilmiyor ayrıca, senelerce ızdıraptan sonra oh be.

aa, windows sormuştu isim, o17 dedim, ev adresimden bi bölüm. c3po havası vermiş, fena olmamış hani.

Yorum Gönder