30 Ocak 2006
bugün sonunda üşenmeyip d-tone denen dükkanı bulmak için tünel'e gittim. rus konsolosluğu'nun karşısında suriye pasajı'nın içinde koridorun sonunda (zincirleme isim tamlaması böyle bir şey herhalde) minik bir dükkan. 2. el plak, cd, kitap, dergi ve film posteri sattığını iddia ediyordu minik flyeri.

ufacık bir alanda, fazla harekete izin vermeyen sıra sıra dergiler içinde takılan plaklarıyla müzik çalan bir yermiş. ikinci el cd konusunda hayal kırıklığına uğradım ama dergi, poster ve plak koleksiyonu fena değilmiş. stüdyo imge'nin eylül 93, çalıntı'nın mart 93 ve roll'un temmuz 98 sayılarını aldım. stüdyo imge'nin içindeki kod müzik reklamları çok yaraladı beni zira "rachel's albümü müzik marketlerde!" gibi şeyler yazıyordu. ha bir pearl jam ikinci albümünü çıkarıyormuş adı belli değilmiş, nirvana'dan ikinci bir "nevermind" beklemeyecekmişiz. çalıntı'nın da en sevdiğim bölümü "yeni çıkan kasetler" oldu, herkese öneririm.

tuvalet kağıdının markasının "silen" olması çok sinir bozucu değil mi ya?
22 Ocak 2006
iki gündür deli gibi saçma sapanbir oyun oynuyorum, içindeki çocuğu yaşatan herkese tavsiye ederim.
19 Ocak 2006
mısır çarşısı girişi;
a: yağmura şemsiyeee!
b: hanfendii, şemsiyeleri kapatıyoruz. bekleme yapmayın. ya kime diyorum? kapatalım şemsiyeleri. kim bulduysa bu şemsiyeyi de artık.
a: yağmura şemsiyee!
03 Ocak 2006
aldığım en güzel yılbaşı hediyesi.