24 Mayıs 2005
radikal gazetesinde cumartesi günü yayınlanan haftanın tortusu köşesindeki yazı, günlerdir medyayı telaşa sürükleyen istanbul üniversitesi'ndeki esrar partisi(!) hakkında düşündüklerimi tam olarak yansıtmış. buyurun okuyun.

halka hizmette sınır tanımayan bendeniz, anathema'nın 20 mayıs tarihinde harbiye açıkhava'da verdiği konsere gittim. gitmekle yetinmeyip bir sürü fotoğraf çektim. çekmekle de kalmayıp, flickr'da halka arz ettim.
20 Mayıs 2005
hiç bir filmden çıktıktan sonra bu kadar ne yapacağını bilmez şekilde kaldığımı hatırlamıyorum. öncesinde 140 dakikanın uzun olduğunu düşüyordum ama meğerse göz açıp kapama süresiymiş. tepedeki siyah kurdeleyi de padme ve tüm jedi knightlar için koyduk efendim. ha bir de filmin bitmesinin üzüntüsü de mevcut.

filmden öncesi, film ve sonrasındaki macerayı içeren bir fotoğraf serisi yaptım flickr'da, bakın eğlenin.
18 Mayıs 2005
son iki haftadır gündemimi işgal eden konserler birer birer bittikçe konuşma konusu olarak bir tek star wars kaldı. hayatımdaki en önemli konunun bu olduğunu açıklamamdan sonra annem sürekli aynı şeyleri anlattığım için delirmiş olduğumu, obsesyon sorunları yaşadığımı düşünmeye başlamış. metrocity'deki star wars aktivitelerine bakmaya gittik dün. tek yaptıkları bir kaç afiş ve katrondan karakterler asmakmış meğerse. daha interaktif şeyler bekliyordum şahsen. 19undan sonra ürün tanıtımları yapacakları da söylediler. gerçi beklediğimiz ürün değil, o oyuncakçıda da var. fena mı olurdu food coutta yemek yerken yanınızdan bir darth vader, yoda, bilemedin bir stormtrooper geçse?

darısı town center'ın başına diyorum.
10 Mayıs 2005
"shellac bir numara be ağbi." o.k. (21)
05 Mayıs 2005
blogger'i ne kadar çok seversem seveyim, her gün yaşattığı publish sıkıntılarından gına geldi artık. bir gün herkes wordpressçi olacak gerçekten.

ps: o imaj bir linktir.
02 Mayıs 2005
"normal" insanların uyanmaya başladığı saatlerde yatıyor olmak hiç sağlıklı değil, tavsiye etmiyoruz. biz de kimsek artık. lütfen uyurken winamplarınızı kapalı tutun.